Sådan får I en ejendom eller et projekt på Propstep
På Propstep er lejemål som udgangspunkt grupperet under en ejendom/et projekt.

Når I har indgået en aftale om at en ny ejendom eller projekt skal på Propstep, starter onboardingen.

I modtager et onboard-link til opload af jeres boligdata og tilhørende materiale. Vi sørger derefter for at oprette jeres projekter/ejendomme i TenantCRM, herunder opsætning af boligannoncer og eksponering af ledige lejemål på diverse boligportaler.

Til oprettelsen af jeres ejendom/projekt har vi brug for følgende boligdata: