Visualiseringer/fotos af bolig
Alle boliger skal have mindst ét billede.

Gode billeder eller visualiseringer er ekstremt vigtige for at overbevise en boligsøgende om at gå videre.

Findes der fotos af en møbleret bolig er dette altid at foretrække. Men er det eksempelvis et byggeri under opførsel kan veludførte renderinger/visualiseringer være et godt alternativ.

Bredformat fungerer bedst, men har I noget i højformat så send dem også gerne med.

Vi vil gerne have billeder i så stor størrelse og høj opløsning som muligt.
Minimum: 1500 x 739 pixel

Hvis I sender os fotos skal I naturligvis have helt styr på, at rettighederne til at benytte billederne er på plads. Det vil de typisk være hvis I har betalt en fotograf for at tage dem eller naturligvis hvis I selv har taget dem.