Opsigelse/manglende betaling
Lejer betaler ikke
Hvis lejer ikke betaler, og betalingsmodulet er slået til, kan du via de tre prikker på anmodningen vælge “betaling ikke sket” og anmodningen skifter status. Du kan derudover også via de tre prikker klikke “marker som opsagt”, da lejemålet så vil sættes ledig igen.

Når der kommer en opsigelse
Hvis du får en opsigelse tilsendt fra administrator, kan du markere boligen som ledig igen via fanen “boliger”. Her søger du den frem og klikker ind på den hvorfra du kan ændre den til ledig. OBS: Husk at ændre indflytningsdatoen så den ikke står tom.
Er der derudover ændringer i husleje eller aconto skal disse ændres. Husk også at ændre depositum og forudbetalt leje såfremt huslejen ændres.
Den lejer som bor der nu vil få en “opsagt” markering på sin anmodning.

Du kan også markere boligen opsagt inde på lejeranmodningen (på den lejer der opsiger), hvis du f.eks. allerede har den åben. Dette gør du via de tre prikker på anmodningen.