Hvad betyder hver boligstatus (offentlig, synlig via link, skjult)?
Enhver bolig har en boligstatus, som afgør hvem som kan se den på Propstep samt i lister og isometrier indsat på hjemmesider.

Projektet/Ejendommen har en tilsvarende status og denne afgør hvilken status en bolig kan have. Fx. kan en ejendom ikke være skjult og have offentlige boliger.

Skjult
Når en bolig er skjult eksisterer den boligside, som en bruger ser, ikke. En nyoprettet bolig starter altid som skjult og bør være skjult mens man arbejder på den. Det er først muligt at skifte status væk fra skjult, når man har udfyldt alle krævede felter.

Synlig via link
Denne status bruges normalt til at teste hvordan boligsiden kommer til at se ud inden man lægger den offentligt ud. Med denne status kan boligen åbnes af enhver, som har linket.

Offentlig
Når en bolig er offentlig kan enhver bruger finde den på Propstep og i en eventuel indsat boligliste/isometri på en hjemmeside.