Hvordan logger jeg ind?
https://app.propstep.com/da indtaster du din emailadresse, hvorefter du modtager en email i din indbakke med en engangskode, som virker i 10 minutter.

Login

Denne kode kopierer du og indsætter på loginsiden. Herefter er du logget ind og browseren husker dig i et helt år, hvis du ikke logger ud eller nulstiller dine cookies.

Efter du er logget ind kan du finde den eller de virksomheder du har adgang til i din brugermenu i øverste højre hjørne.