Sådan fungerer Kontrakter
Med Propstep er det muligt at oprette øjeblikkelige lejekontrakter og udsende disse til underskrift.

Opsætning
For hver ejendom/projekt opsættes en eller flere kontraktskabeloner med al masterkontraktdata. Det er her muligt at lave flere varianter, hvis indholdet eller faste bilag varierer fx. for bygning "A" og bygning "B", eller hvis kontraktindholdet skiller sig ud for stueboliger ift. de øvrige etager.

Udlejers oplysninger, underskriver mv. kan også opsættes på forhånd og rettes centralt.

Oprettelse af kontrakt
Når man har lavet en reservation på en anmodning, kan man gå videre og vælge kontraktskabelonen man ønsker at benytte. Herefter udfyldes og åbnes kontrakten som man nu kan rette i.

Kontrakten bliver udfyldt automatisk med følgende indhold:
1. Data fra kontraktskabelonen herunder eventuelle bilag
2. Data fra indstillingernes standardoplysninger om udlejer
3. Boligens data
4. Lejerdata fra kontraktanmodningen

Det er nu muligt at gennemgå og redigere alle felter samt uploade yderligere specifikke bilag. Man kan desuden forhåndsvise PDF'en.

Til slut kan kontrakten udsendes.