Sådan ændres status på et lejemål
Når du er logget ind og har adgang til det relevant projekt for din virksomhed kan du finde den ønskede bolig og redigere dens status (ledig, reserveret, udlejet). Dette vil opdatere boligen på både Propstep.com og på jeres egen hjemmeside, hvis I benytter Propsteps boligliste/isometri.

NB! Hvis I benytter Propstep til at håndtere udlejningen og besvare anmodninger, vil boligstatus automatisk blive opdateret, når I udvælger og lejere underskriver.

1. Gå til den ønskede virksomhed i din brugermenu øverst til højre
2. Klik på "Boliger" i virksomhedsmenuen
3. Søg efter adressen eller find boligen i listen og klik dig ind på den
4. I højre side af skærmen vises den nuværende status i en grå boks. Klik på denne for at ændre. Du bliver bedt om at bekræfte din ændring.

Markere en bolig som udlejet med aktive anmodninger
Hvis du af en eller anden grund har behov for at markere en bolig som udlejet, selvom den ikke er udlejet gennem Propstep, så skal du først afvise alle eksisterende anmodninger. Det sker så man ikke kommer til at markere en bolig som udlejet, hvis man allerede er i gang med at arbejde med en kunde via anmodningerne. Når man har afvist aktive anmodninger, kan man markere den som udlejet.