Projektbeskrivelse
Alle ejendomme eller projekter skal have en beskrivelse. Denne vises på projektets side, som giver den boligsøgende en overordnet fortælling om at bo i denne ejendom, området osv.

Den vil typisk indeholde sektioner med overskrifter, som fx:

1. Intro (hvad, hvor, hvornår, hvad er særligt, osv.)
2. Ejendommen/byggeriet
3. Enheder/boliger
4. Arkitektur
5. Området
6. Evt: Andet (fx. energimærkning, opdeling af flere typer fx boliger og erhverv)

Hvis I allerede har benyttet en beskrivelse på nettet fx. på jeres egen hjemmeside, så skal teksten omskrives, så vi ikke skaber duplicate content, hvilket er et problem ift. søgemaskineoptimering.

Minimum 200 ord. Gerne omkring 500 ord.