Support
 Print
Annoncering på BoligPortal

Udover annoncering på øvrige boligportaler, kan I vælge at få jeres boliger annonceret på BoligPortal via Propstep.

Dette kræver blot at jeres projekter/ejendomme på Propstep tilknyttes en virksomhedsprofil i jeres navn på BoligPortal. Herefter sørger jeres kontaktperson fra Propstep for at boligerne crawles/spejles til jeres profil.
 
Efter aftale med BoligPortal oplyser vi om at overholde deres vilkår for udlejere, om ikke at flytte dialog/lejer over på andre platforme. Vi henviser her til følgende retningslinjer:  
  • Al dialog skal foregå i Boligportals beskedsystem eller på telefon
  • Undlad at opfordre lejere til at oprette en anmodning på Propstep eller sende links til annoncer på Propstep
  • Åbent hus eller fremvisning skal koordineres manuelt. Lejerne bør derfor ikke tilmeldes åbent hus eller fremvisninger fra Propstep.
Herefter oprettes lejeren som "ekstern lejer" på Propstep for at gennemføre udlejningsflowet på vegne af lejeren og til sidst fremsende kontrakt til underskrift. Dermed modtager lejeren kun emailen med underskriftslink samt den endelige mail med kontrakten.

Automatisk spejlning af annoncer
Alle crawlede projekter og tilhørende annoncer fra Propstep opdateres automatisk (én gang i døgnet) på BoligPortal.
I slipper derfor for manuelt at opdatere annoncerne direkte fra BoligPortal. Her vil spejlningen/crawlingen overskrive manuelle handlinger.

Der er dog én undtagelse: Er boligen allerede markeret udlejet på Propstep, men endnu ikke opdateret på BoligPortal og dermed markeret som reserveret, kan boligen manuelt markeres udlejet - her vil crawlingen ikke overskrive handlingen. 

Annoncer på pause
Hvis ikke der er behov for at annoncere samtlige ledige boliger fra et givent projekt på BoligPortal, kan annoncerne skjules ved at ændre boligernes synlighed til: synlig via link. Det vil samtidig påvirke synligheden på Propstep. Alle lejere med aktive anmodninger vil fortsat se boligen som ledig og have samme adgang til deres anmodning. 

Fejl på annoncer
Hvis kun huslejen opdateres på Propstep og depositum er højere end 3 måneders husleje, vil der opstå en fejl i crawlingen og annoncen vil dermed ikke fremgå fra søge-siden. Boligens status vil herefter ændre sig til: muligvis reserveret.
Var denne artikel til hjælp?
Propstep TenantCRM Support | 2024