Opret en fremvisning
Når en aftale om en fremvisning er indgået med en lejer, eksempelvis via dialog i chatten, kan du oprette denne på anmodningen og dermed sikre at lejeren får påmindelser og at aktiviteten bliver registeret på jeres dashboard.

Når du har anmodningen åben vil du se en boks 'Kommende fremvisning' over chatten.

Herfra kan du klikke på 'Opret fremvisning' og udfylde dato/tidspunkt samt adressen. Boligens adresse er udfyldt på forhånd, men du kan ændre denne, hvis fremvisningen fx. foregår i prøvebolig på en anden adresse.

Nu vil den kommende fremvisning fremgå både for dig selv og for lejeren, når anmodningen er åben.

Du har også mulighed for at rette eller aflyse fremvisningen helt frem til starttidspunktet.