Support
 Print
Lejekontrakt (til oprettelse af kontraktskabeloner)
I stedet for man starter fra en tom A10 typeformular hver gang man skal oprette en lejekontrakt, benyttes i stedet kontraktskabeloner, hvor alle eller de fleste felter vil være præudfyldt. Herefter kan I oprette øjeblikkelige lejekontrakter og udsende direkte fra Propstep til lejer og udlejers signering.

Til opsætningen skal vi bruge en redigérbar udgave af typeformular A10 udfyldt med den information som går igen for alle boliger samt eventuelle bilag. Hvis kontraktindholdet varierer fx. stueboliger ift. de øvrige etager eller standard bilag varierer fremsendes flere forskellige redigérbare udgaver.

Opsætning
For hver ejendom/projekt opsættes en eller flere kontraktskabeloner med al masterkontraktdata. Hvis kontraktindholdet skiller sig ud fremhæves dette ved at navngive skabelonerne forskelligt.
Udlejers oplysninger, underskriver mv. opsættes ligeledes på forhånd og rettes centralt efterfølgende ved ændringer eller tilføjelser til kontrakten.

Bilag
Det er muligt at uploade standardbilag til en kontraktskabelon. Dette benyttes til bilag som er det samme for alle kontrakter. Dvs. fx. en husorden eller et energimærke.

Var denne artikel til hjælp?
Propstep TenantCRM Support | 2024