Note på bolig
Såfremt man har behov for at skrive en note (og eventuelt dele oplysninger med kollegaer) vedrørende specifikke boliger, har hver bolig et notefelt til internt brug.
Her kan man f.eks. notere kendetegn ved boligen eller info på nuværende lejer, hvis det er genudlejninger.

Noten vil fremgå på alle anmodninger på boligen, så man hurtigt kan se den info man skal bruge, når man behandler en lejeranmodning på boligen.

Du har mulighed for at tilgå og opdatere noten på flere måder:
  • Under “boliger” ved at klikke på den lille notesbog i højre side.
  • Ved at klikke ind på redigeringssiden for den specifikke bolig og klik herefter på fanen: detaljer
  • Eller direkte fra en åben anmodning i højre side under: boligen