Nye pakker & priser

Udlejning på abonnement eller pay as you go

Vi har siden vi startede haft en simpel prissætning af vores platform: 995 kr pr udlejet bolig. Men i takt med at TenantCRM udvikler sig og vi har fået kunder af forskellige størrelser og med forskellige behov, så var det på tide med en opdatering af vores prisstruktur.

Vi tilbyder derfor nu 3 forskellige pakker:

Team

Til mindre og mellemstore ejendomsejere, udviklere, mæglere og administratorer med op til 150 boliger og max 3 brugere. Her får man et billigt abonnement, som inkluderer 3 udlejninger pr. måned.

Professional

Til større ejendomsejere, investorer, udviklere, mæglere og administratorer. Her vælger man et antal inkluderede udlejninger til en månedlig abonnementspris. Den gennemsnitlige pris pr. udlejning bliver altid lavere jo flere udlejninger man gennemfører.
I denne pakke medfølger white-label!

Pay as you go

Den fleksible pakke, hvor man kun betaler for gennemførte udlejninger, uden binding. Dog kan man fx. til en projektudlejning forudbetale 100 eller 250 udlejninger med stor besparelse.

Fælles for alle pakker gælder, at man ved at benytte automatisk eltilmelding opnår en rabat på helt op til 30%.

Se det samlede overblik over prisstrukturen her: https://business.propstep.com/da-DK/priser/