Opsæt en introbesked til anmodninger
Når en bruger indsender sin henvendelser og dermed opretter en anmodning vil de ofte have en nogle grundlæggende spørgsmål, som går igen. Eller I vil have noget information, som I ønsker enhver henvendelse skal vide.

Til dette formål kan oprettes en introbesked for et projekt. Denne besked (på hvert sprog) vil automatisk blive sendt til brugeren i chatten, som det første, når anmodningen oprettes. Dermed sparer I tid, da I ikke behøver gentage jer selv.

For at oprette eller ændre en introbesked skal du åbne projektet på jeres virksomhedsprofil.

Herefter vælger du 'Indstillinger' og scroller ned til 'Intro besked i chatten'.

Når denne udfyldes eller opdateres vil alle nye anmodninger fremover få denne besked automatisk.