Standardoplysninger om udlejer til kontrakter
Det er muligt at udfylde "standardoplysninger om udlejer til kontrakter", som indsættes hver gang man opretter en kontrakt. Dermed kan man her ajourføre ændringer i disse faste oplysninger.
Det er dermed ikke nødvendigt at rette dette i hver kontraktskabelon.

Det er muligt at indstille:
- "Udlejer", som er oplysningerne der indsættes i lejekontraktens §1 under "udlejeren"
- "Bankoplysninger" som findes i lejekontraktens §3 under betalingssted
- "Udlejers underskriver" udfyldes med den eller de personer som underskriver på vegne af udlejer. Det kan være en repræsentant fra udlejer eller en mægler
- "Kopimodtager" er den eller de personer, som skal modtage en kopi af den endeligt underskrevne lejekontrakt