Opret et åbent hus arrangement
Når 'Åbent hus' er slået til for et projekt kan du oprette kommende arrangementer fra projektets side under virksomhedsprofilen.

Start med at gennemgå eller udfyld adresse, beskrivelse og eventuelt video for jeres åbent hus. Denne info vil fremgå på tilmeldingssiden.

Åbent hus arrangementer oprettes som tidsslots med et start- og sluttidspunkt samt et max antal deltagere. Dermed kan du vælge at oprette flere tider efter hinanden for at opdele fremmødet i mindre grupper.

Under 'Kommende åbent hus' klikker du på knappen 'Opret åbent hus'.

Herefter udfyldes dato, start- og sluttidspunkt samt maks antal deltagere. Når max antal nås lukkes der for tilmelding.

Dit åbent hus arrangement vil herefter fremgå under 'Kommende åbent hus' samt vises som et tidsslot på projektets åbent hus landing side.