Intro - Sådan fungerer jeres Inbox
Bemærk: Du skal ind under virksomhedens Inbox, som findes i brugermenuen ved at klikke på virksomhedens navn og herefter vælge "Inbox" i undermenuen. Du har også dine private anmodninger for din lejerprofil.

"Inbox" er en smart inbox for henvendelser på jeres boliger fra interesserede lejere. Den gør det nemt for dig at fokusere på de anmodninger, som kræver en handling fra din side.

Siden er delt op i 3 faner. En anmodning bliver automatisk flyttet rundt mellem fanerne, når den skifter stadie og status.

1. Kræver opmærksomhed
Anmodninger bliver automatisk flyttet til denne fane, når de enten har en ubesvaret chat besked fra lejeren eller når de skifter til et stadie som kræver en handling fra din side. Det er også muligt manuelt at markere en anmodning fra en anden fane som "Kræver opmærksomhed" og dermed rykke den til denne fane, så du selv eller en kollega husker at arbejde videre på den.

2. Igangværende
Her findes de aktive anmodninger, som ikke længere kræver opmærksomhed. Dette er eksempelvis, hvis de afventer at lejeren skal foretage sig noget:
- Lejer har oprettet en anmodning men ikke skrevet en besked eller udfyldt kontraktanmodning
- Du har besvaret en besked
- Du har sendt kontrakten afsted til lejer
- Du har selv trykket “kræver ikke opmærksomhed”
- Lejer er blokeret i screeningen

3. Lukket
Når en anmodning er enten afvist, annulleret eller udlejningen gennemført bliver den placeret i denne fane:
- Når en anmodning er “udlejet”
- Når en anmodning er “opsagt”
- Når lejer selv lukker sin anmodning ned
- Når du afviser en lejer
- Når lejer automatisk afvises, når en bolig er udlejet

Du behøver således altid kun fokusere på anmodninger i "Kræver opmærksomhed" fanen. Når du har behandlet dem vil de automatisk blive flyttet videre til de næste faner.
Du har derfor sjældent brug for manuelt at skifte mellem kræver/kræver ikke opmærksomhed. Men det kan være brugbart, hvis I er flere kollegaer som fx. arbejder forskudt og dermed eksempelvis ønsker at efterlade anmodning i "Kræver opmærksomhed" til den næste kollega, som kommer på.