Gratis boligsøgning for lejere

Sideløbende med TenantCRM arbejder vi på SEO-optimere og forbedre vores boligportal for besøgende lejere på Propstep.com

Vi har netop opdateret portalen for at gøre søgningen mere målrettet og brugervenlig for lejerne.
Søgeresultatet viser som standard enkelte boliger i et grid, som udvider sig i bredden på større skærme. Man kan skifte til en visning med ejendomme eller et kort.

Alle lejere kan helt gratis henvende sig på en bolig og derved kontakte jer direkte.

Gemte søgninger
Lejere har mulighed for at gemme deres specifikke søgninger for et givent område. Herefter sørger vi for at holde lejerne opdateret, så snart nye boliger annonceres på siden som matcher deres søgekriterier.