Åben fremvisning

Hvis du ønsker at inviterer flere interesserede lejere til fremvisningen kan du oprette en 'åben fremvisning' på samme måde som en normal (privat) fremvisning direkte fra anmodningen.

Denne åbne fremvisning vil være synlig for alle eksisterende og kommende lejere med aktive anmodninger på boligen. Alle lejerne vil få en notifikation om den nye åbne fremvisning. De vil herefter kunne tilmelde sig fremvisningen direkte fra deres anmodning.

Du kan ligeledes oprette flere åbne fremvisninger samme dag med flere forskellige time slots for at give lejere mulighed for at vælge mellem flere tidspunkter på dagen. Så snart en lejer har tilmeldt sig fremvisningen vil lejers navn og tlf. nr. fremgå på listen af deltagere.