Sådan ændres billeder på én bolig
Fra siden "Boliger" kan du åbne redigering af en bolig, som du ønsker at ændre billeder på.
Vælg herefter "Billeder" i menuen i venstre side.

Herfra kan både plantegninger og billeder uploades eller slettes. Du kan desuden ændre rækkefølgen, som de vises i, ved at klikke på pilene.

Hvis boligen er indstillet til at benytte "standard boligbilleder", så kan disse redigeres via linket til projektets indstillinger.
Ønsker du i stedet at uploade nye billeder specifikt til boligen skal du først slå indstillingen "Brug standard boligbilleder..." fra og gemme boligen. Så vises muligheden for at uploade de ønskede billeder.

Det er muligt at uploade flere billeder på én gang, ved at vælge flere billeder i fil-vælgeren som åbnes.