Opret en anmodning for lejer
Hvis du står med en lejer ude til en fremvisning eller har lejer i telefonen, kan du let oprette en anmodning og gennemgå alle steps for ham/hende. Du går ind på den offentlige boligside for den bolig du ønsker at oprette lejer på. Her vil komme et lille + nede i højre hjørne. Så kan du klikke “opret anmodning”. Her indtaster du lejers mail. Har han/hun allerede en profil på Propstep bliver info autogenereret og hvis ikke, skal du indtaste de forskellige kontaktinfo. Du godkender og bliver videresendt til den oprettede anmodning.

Hvis du med det samme vil gennemgå alle steps for lejer, så du lynhurtigt kan anmode om lejekontrakt, kan du klikke på de tre prikker inde på lejers anmodning og klikke “udfyld screening for brugeren”. Nu skal du gennemgå de valgte screeningsspørgsmål med lejeren og klikke videre.

Du kan nu gå til kontraktanmodningen via de tre prikker “udfyld kontraktanmodning for brugeren”. Her indtaster du de forskellige info du skal bruge. Har lejer udenlandsk adresse skal du huske at ændre landet før du vælger postnummer.
Er der flere lejere kan du også tilføje en ekstra.
Du klikker “send kontraktanmodning” og lejer har nu udfyldt al info du skal bruge til kontrakten. Vil du reservere til lejeren klikker du “udvælg” og du kan derefter vælge at sende kontrakten til oprettelse med det samme. Nu har du al nødvendig info og undgår at du skal vente på lejer - og at lejer skal vente på dig.