Hvilke anmodninger findes under 'Kræver opmærksomhed'?
Anmodninger kan ende under fanen 'Kræver opmærksomhed' på 2 måder. Enten ved at du eller en kollega har flyttet den hertil eller automatisk, når en af følgende situationer er opfyldt:

1. Der er en ubehandlet chat besked fra brugeren.
2. Brugeren har indsendt sin kontraktanmodning
3. Kontrakten er klar til udsendelse
4. Underskriftsdeadline for kontrakten er overskredet
5. Betalingsdeadline for overskredet

Såfremt en anmodning skal rykkes enten til eller fra “kræver opmærksomhed” (og det ikke er omfattet af automatiseringen), kan du markere det via de tre prikker, enten fra anmodnings-forsiden i listen eller inde på selve anmodningen.