Isometri/boligvælger og boligliste embed

Til opsætning af jeres isometri/boligvælger skal vi bruge en fil for hver vinkel med følgende krav:

• PDF eller SVG format
  • Minimum 1500 pixel i bredden
  • Boliger indtegnet med sammenhængende paths, navngivet med bolignummer eller adresse
  • Bolignummer/husnummer på hver bolig indsat som tekst
  • Så komprimeret filstørrelse som muligt. Normalt under 500kb.

Isometrien vil fremstå præcis som den fil i fremsender, hvor vi har lagt et lag med farve (rød, gul, grøn) indover.

Tips til en optimal isometri:

• En simpel stregtegning af bygningen m. eller uden farver eller visualiseringer fra flere vinkler
  • Udnyt den fulde bredde, da boligerne ellers kan blive meget små i det færdige resultat
  • Angiv nord med en pil

Når isometrien er oprettet på Propstep vil den fremgå sammen med boliglisten på projektets side på Propstep. Det er også muligt at indsætte denne på jeres egen hjemmeside. Enten sammen med eller uafhængigt af boliglisten.

Indstillingsmuligheder ved indsættelse på egen hjemmeside

Det er muligt at indstille de tre primære farver for ledig, reserveret og udlejet samt call-to-action (CTA) farve på knapper. Dermed kan I matche jeres egen hjemmesides look and feel.
Man kan desuden generere flere versioner af embed-koden henholdsvis med og uden boligvælger og boligliste.
Derudover kan man indstille antallet af boliger, som vises på én gang i listen og dermed højden på listen. Bredden tilpasser sig automatisk hjemmesiden, men vi anbefaler minimum 1200 px i bredden.