Flyt en anmodning
Hvis din lejer skifter mening og vil leje en anden bolig end den han/hun har anmodet på, kan du let flytte anmodningen til en anden bolig. Det gør du inde på lejers anmodning på de tre prikker, her klikker du “flyt” og vælger adressen lejer vil skifte til (det skal dog være i samme projekt).

Hvis lejer har fået tilsendt kontrakt skal du først annullere underskrifterne og derefter flytte lejers anmodning (OBS: hvis du rykker en lejer som har reserveret en bolig, skal du huske at reservere den nye bolig til lejer via “udvælg”.