Opret en kontrakt
Når der er lavet en reservation fra en anmodning, kan man igangsætte kontraktoprettelsen ved at klikke "Vælg kontraktskabelon" og vælge den ønskede skabelon.

Herefter vælges "Opret kontrakt" og selve kontrakten åbnes.

I menuen til venstre vises nu alle de sider, som kontrakten er opdelt i. Den grønne cirkel indikerer om alle krævede felter er udfyldt.

Nu kan alle felter gennemgås og redigeres.

Den sidste side "Gennemse og send" viser et overblik og herfra vælger man underskriftsindstillinger.

Det er når som helst muligt at åbne en forhåndsvisning af PDF'en med de aktuelt udfyldte felter.

Det er først muligt at klikke "Send kontrakt" fra den sidste side, når alle krævede felter er udfyldt.