Hvad er kontraktskabeloner?
En kontraktskabelon er en version af kontrakten til den pågældende ejendom/projekt samt eventuelle standardbilag.

I stedet for man starter fra en tom A10 typeformular hver gang man skal oprette en lejekontrakt, benyttes i stedet kontraktskabeloner, hvor alle eller de fleste felter vil være præudfyldt.

Det er muligt at oprette forskellige skabeloner, som dækker alle variationer i ejendommen. Man kan kopiere en eksisterende kontraktskabelon for hurtigt at lave en variation.

Navngivning
Det er vigtigt at navngive sine kontraktskabeloner, så det er nemt at vælge den rigtige, når man efterfølgende ønsker at oprette en kontrakt til en specifik bolig.

Bilag
Det er muligt at uploade standardbilag til en kontraktskabelon. Dette benyttes til bilag som er det samme for alle kontrakter. Dvs. fx. en husorden eller et energimærke.