Automatisk eltilmelding

Med automatisk eltilmelding i lejekontrakten undgår I, at en lejer flytter ind uden en elaftale. Platformen tilføjer automatisk et bilag til lejers underskrift. Lejerdata sendes efterfølgende til oprettelse hos vores integrationspartner Modstrøm.

Hvis I ønsker at benytte denne funktion, vil tilmeldingen ske automatisk i kontraktflowet og derved omfatte alle lejere under den pågældende ejendom/projekt. Herefter vil alle lejere automatisk blive tilmeldt Modstrøm (som service) og kan til hver en tid framelde sig, hvis de ønsker en anden udbyder.

Lejer får en billig aftale uden binding, mens I undgår risiko for, at lejer ikke bliver tilmeldt efter tomgang og at regningen derfor ender hos jer.

BONUS: I får del i kommissionen

Vi har lavet en kommissionsaftale med Modstrøm, som I får fordel af, hvis I slår automatisk eltilmelding til. Se mere under Priser & Pakker