Propstep Support Center

Hvordan kan vi hjælpe dig?

2023-12-13
tag
White Label 🏷️
Med Propstep White Label kan I give jeres lejere en oplevelse, hvor de udelukkende eksponeres for jeres eget brand.

Der er 2 mĂĄder at bruge White Label pĂĄ:

Komplet white label site
Få et site med søgning, boligvisning, åbent hus, interesselister, gemte søgninger. Vi har allerede bygget det, så I ikke selv behøver. I fremstår super professionelle uden noget arbejde. Propstep vedligeholder, udvikler og optimerer løbende.

Custom API
Implementer jeres egen boligsøgning og -visning baseret på Propsteps API. Få jeres egen udvikler til at lave præcis den opbygning, som I ønsker på jeres eget website - integreret med boligdata fra Propstep.

Tag fat i os for at høre mere om mulighederne!

2023-09-07
tag
Ny og forbedret screening 🔥
Vi har genopfundet vores screening-funktionalitet på platformen fuldstændigt, så den nu er langt mere fleksibel og brugbar.

Vi har kigget på tværs af den screening af lejere, som alle vores kunder ønskede at foretage, og kogt det ned til 6 standard screeningspørgsmål. Det dækker alder, beskæftigelse, husstandens sammensætning, husdyr, indkomst og RKI.

Har man brug for helt særlige spørgsmål kan man stadig få opsat dette.

En af nyhederne er, at man kan vælge hvilke svar, der fx. blokerer lejeren og skrive en besked, som vises til en blokeret lejer. Dermed skal man ikke længere bruge tid på disse lejere.

Det er også muligt at kræve et opfølgende svar fx. til husdyrs race og vægt. Man kan desuden vælge, hvilke svar man foretrækker, hvilket på sigt vil fodre vores algoritme til at kunne anbefale det bedste match.

Den store fordel ligger i, at man får meget mere data på lejeren, som vises ude i højre side af anmodningen. Dermed kan man vælge en lejer på et meget mere oplyst grundlag end tidligere.

2023-08-25
tag
Nyhed: Åben fremvisning 🎉
En stor nyhed, som kan gøre koordinering af fremvisning i en specifik bolig (fx. ved genudlejning) meget lettere 🎉
Du kan nu oprette en åben fremvisning på en anmodning. Sæt et tidspunkt og max antal deltagere.
Herefter får alle lejere med en aktiv anmodning på boligen en automatisk besked (og tilhørende email-notifikation) og kan fra anmodningen selv tilmelde sig den åbne fremvisning. Alle nye anmodninger vil også se de fremtidige åbne fremvisninger.

SĂĄdan ser det ud for lejeren:

Der er mulighed for at aflyse en åben fremvisning og skrive en årsag til de tilmelde, som de modtager i en email. Og derudover modtager lejeren de samme bekræftelser og påmindelser via email som for almindelige fremvisninger.
Du har som udlejer nem adgang til en liste med de tilmeldte, som du ogsĂĄ har det for et ĂĄbent hus arrangement.

SĂĄdan ser det ud for dig som udlejer:

Du kan ogsĂĄ stadig booke en individuel fremvisning til kun Ă©n lejer som tidligere.
2023-08-24
tag
Ny oversigt over projekter/ejendomme
Vi har opdateret dit overblik over projekter/ejendomme. Det er nemt at skifte mellem dem som er offentliggjort og andre som ligger skjulte mv.
Fra oversigten kan man nemt tilgĂĄ listen af boliger samt redigere indstillinger eller gĂĄ til den offentlige visning.

Andre mindre nyheder og rettelser
- Nu kan telefonnummeret på lejer nr. 2 tilføjes af lejeren selv i kontraktanmodningen og dette overføres automatisk til lejekontrakten.
- Inbox'en kunne ved en fejl fremstå tom, hvis man var på side 2 og den sidste her blev fjernet. Nu vil du altid blive taget til den næste side i rækken med anmodninger.
- Navigation i undersiderne til redigering af et projekt er forbedret, sĂĄ den husker den tidligere fane du var pĂĄ ved klik "tilbage" i browseren
- Fra Inbox'en kan du ĂĄbne en anmodning i en ny tab
- Understøttelse af internationale telefonnumre, som tidligere var for lange
2023-06-21
tag
Ny oversigt til copy/paste af lejerdata

Lejerens indsendte oplysninger til lejekontrakten vises nu i en oversigt, som gør det nemt at kopiere med et enkelt klik.
I vores basic produkt er dette særligt brugbart, men det er en hjælp for alle som har brug for at kopiere data.

2023-06-06
tag
Nyt overblik over lejeren i en anmodning
Når du åbner en anmodning fra en lejer vil du nu se en opdateret boks med lejeren og dennes husstand. Dette overblik gør det nemmere at forholde sig til den anmodning du er ved at gennemgå.

Lejeren skal have udfyldt informationen i sin profil og uploadet et billede for at den komplette profil kan vises.

Det næste vi arbejder på er, at screeningen bliver forbundet til denne data, så du har præcis den information du skal bruge for at vælge den bedste lejer.

2023-06-02
tag
Lejeradgang til kontraktfiler
Adgang til kontraktfiler mens lejer venter pĂĄ underskrift
En lejer kan nu nemt downloade kontraktfilerne mens en anmodning venter pĂĄ underskrift. Dermed kan lejeren fx. gense lejekontrakten efter selv at have underskrevet, mens han venter pĂĄ andre underskrivere.

Elevator
En lille men brugbar tilføjelse gør, at man nu kan registere på hver bolig om der er elevator.

2023-04-13
tag
Forlæng en igangværende underskrift
Når en lejekontrakt er sendt til underskrift og afventer alle underskrivere, er det nu muligt at forlænge den med et antal hele dage ift. den oprindelige deadline.

Dermed kan du undgå at den når at udløbe, hvis der allerede er lavet en aftale med lejeren om forlængelse af deadlinen.

Tidligere var det først muligt at forlænge efter deadlinen var overskredet.

2023-03-21
tag
Redigér anmodere og hold styr på alle boligudgifter
Redigér anmoder
Har du behov for at ændre fx. emailadressen på en anmoder, kan du nu nemt gøre dette direkte fra de tre prikker i toppen af anmodningen. Du skal selvfølgelig først have aftalt dette med personen, da det ændrer vedkommendes login og profil. Derfor bliver du også bedt om at udfylde en besked, som sendes via email til anmoderen omkring ændringen.

Alle boligens udgifter kan nu oprettes
Nu kan en bolig oprettes med alle de månedlige udgifter, som kan udfyldes i lejekontrakten. Dvs. varme, vand, el, køling, antennebidrag, internet, beboerrepræsentation. Disse vises til den boligsøgende og vil automatisk blive udfyldt i lejekontrakten.

Alle udgifter kan desuden markeres som "direkte afregning".

2023-03-07
tag
Kopier underskriftslink
NĂĄr en kontrakt er sendt ud og venter pĂĄ underskrifter modtager alle underskrivere automatisk en mail med link til at underskrive. Men skulle det ske at en underskriver ikke kan finde mailen og dermed ikke kan underskrive, kan du nu nemt kopiere deres unikke link og fremsende dette.

Propstep Support Center | 2024