Ekstern lejer/anmodning

Når man opretter en anmodning på vegne af en lejer, kan I vælge "Registrer som ekstern lejer". Denne funktion kan benyttes i tilfælde, hvor lejer ikke ønsker eller har behov for at interagere på Propstep og derved få oprettet en brugerprofil.

Funktionen afviger fra en standard anmodning på følgende parametre:

•  Lejeren oprettes ikke som en bruger der kan logge ind og kan derfor ikke tilgå anmodningen (og chatten er fjernet).

• Udlejer/mægler gennemfører kontraktanmodningen og screening på vegne af lejeren.

• Anmodningerne angives som EXT. fra inboxen og på anmodningerne

Selvom lejerne ikke oprettes på Propstep kan I med denne funktion fortsat registrere og gennemføre udlejninger på vegne af eksterne lejere på Propstep. Lejeren vil som det eneste modtage en mail fra Propstep med link til signering af lejekontrakten.

Ønsker I fx. at benytte Boligportal som en ekstra kanal, så kan I lave en aftale med dem om, at de crawler jeres boliger fra Propstep til jeres konto på Boligportal. De kræver at al dialog foregår i deres beskedsystem, men I kan stadig lave lejekontrakten ved at benytte "ekstern lejer".

I kan på den måde håndtere alle udlejninger på Propstep, uanset om lejerne henvender sig direkte på Propstep eller via mail, tlf. eller BoligPortal.

Se yderligere information vedr. BoligPortal's vilkår og retningslinjer for udlejere
her